EKOLOŠKA RŽENA MOKA, polnozrnata
Rž zmeljemo v rženo moko, ki jo uporabljamo za peko tradicionalnega domačega kislega kruha, ki se mora peči v krušni peči. Kruh ima kiselkast okus, saj se uporablja kvas iz prejšnje peke. Ržen kruh je dolgo obstojen in marsikdo pravi, da je boljši, ko je star nekaj dni.
Ržena moka ne vsebuje toliko lepka, zato jo velikokrat mešamo s pšenično moko.
Sestavine: 100% rženo zrnje
Dostava po pošti po celi Sloveniji.RENSKI RIZLING - polsuho
Dostava: Maribor in okolica (vsak dan po dogovoru), od Celja do Ljubljane ter okolica Kranja (1x mesečno oz. po dogovoru) in Murska Sobota z okolico (vsak teden oz. po dogovoru)
SESTAVINE: bio pšenična bela moka, bio ovseni kosmiči, bio pšenična polbela moka, voda, bio pšenične bele droži, morska sol.
Dostava na območju Ljubljane (Šiška, Center, Bežigrad, Vič, Rudnik, Moste, Polje, Črnuče, Savlje, Podutik, Brdo, Brod, Dravlje do Glinc, Rožnik, Jarše, Golovec, Trnovo) in na območju spodnje Savinjske doline (Celje, Žalec, Prebold, Polzela, Braslovče, Tabor, Vransko)EKOLOŠKA PIRINA MOKA, polnozrnata
To je moka, ki jo pri nas uporabljamo za vse: od paniranja, do kruha. Je naša ˝hišna˝ moka. Naš ˝glavni mlinar˝ Damijan ve, da je ne sme zmanjkati, zato smo veseli, da imamo lasten mlin na kamne, ki nam jo lahko zmelje kadarkoli. Za nas in za Vas! Obvezno morate poizkusiti pirin kruh po spodnjem receptu. Za naš Ekološki pirin kruh, iz seveda domače pirine moke, smo že 2x prejeli Zlato priznanje na Dobrotah slovenskih kmetij na Ptuju. To pa ni kar tako ;-).
Sestavine: 100% pirino zrnje
Dostava po pošti po celi Sloveniji.© 2024 Kupilokalno.si. Vse pravice pridržane.